ulir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ulir Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦭꦶ (li) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg bangsaning sêkrup cilik (ing suwêng lsp);








Kata kunci/keywords: arti ulir, makna ulir, definisi ulir, tegese ulir, tegesipun ulir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.