uluh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

uluh Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦭꦸ (lu) (h)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg (pring) wuluh.








Kata kunci/keywords: arti uluh, makna uluh, definisi uluh, tegese uluh, tegesipun uluh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org