ulun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ulun (Kw)

  1. batur, karerehan;
  2. aku.








Kata kunci/keywords: arti ulun, makna ulun, definisi ulun, tegese ulun, tegesipun ulun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.