umah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

umah Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ma) (h)
Lingga:

  1. êngg ak omah.








Kata kunci/keywords: arti umah, makna umah, definisi umah, tegese umah, tegesipun umah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.