umbar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umbar Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩ꧀ (m) (ba) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. padha ngaso ana ing jaba (tmr. murid ing pamulangan);








Kata kunci/keywords: arti umbar, makna umbar, definisi umbar, tegese umbar, tegesipun umbar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org