umbar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

umbar Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩ꧀ꦧꦂ (mbar)
krama/ngoko

  1. padha ngaso ana ing jaba (tmr. murid ing pamulangan);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti umbar, makna umbar, definisi umbar, tegese umbar, tegesipun umbar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.