ume

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ume Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩꦺ (me)
Lingga:

  1. (Kw) ak nglangi.








Kata kunci/keywords: arti ume, makna ume, definisi ume, tegese ume, tegesipun ume
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.