umpama

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

umpama Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦩ꧀ (m) (pa) (ma)
Lingga:

  1. êngg pc upama.







Kata kunci/keywords: arti umpama, makna umpama, definisi umpama, tegese umpama, tegesipun umpama

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.