umum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umum (Ar) krama/ngoko

  1. wis kêlumrah ing akèh, mratah ing êndi-êndi;
  2. nyrambahi sakabèhe (ora mligi);
  3. pc wong akèh;








Kata kunci/keywords: arti umum, makna umum, definisi umum, tegese umum, tegesipun umum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org