umum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umum (Ar) krama/ngoko

  1. wis kêlumrah ing akèh, mratah ing êndi-êndi;
  2. nyrambahi sakabèhe (ora mligi);
  3. pc wong akèh;








Kata kunci/keywords: arti umum, makna umum, definisi umum, tegese umum, tegesipun umum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.