umur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

umur (Ar) krama/ngoko

yuswa ki

  1. suwene ênggone urip (ent ênggone tumitah, dumadi);
  2. pc urip, nyawa;








Kata kunci/keywords: arti umur, makna umur, definisi umur, tegese umur, tegesipun umur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org