ungak-ungak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ungak-ungak
Lingga: (ungak)
krama/ngoko

  1. ndêlêng manglung mlêbu;
  2. ent nganggo ngèlingi kaanane, diungak: didêlêng (kanthi manglung mlêbu);








Kata kunci/keywords: arti ungak-ungak, makna ungak-ungak, definisi ungak-ungak, tegese ungak-ungak, tegesipun ungak-ungak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.