ungap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ungap Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (nga)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) rada ringga, gojag-gajêg;








Kata kunci/keywords: arti ungap, makna ungap, definisi ungap, tegese ungap, tegesipun ungap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org