uning

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

uning Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦤꦶ (ni) (ng)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama uning
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wêruh.








Kata kunci/keywords: arti uning, makna uning, definisi uning, tegese uning, tegesipun uning
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.