uning

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

uning Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦤꦶꦁ (ning)

  1. êngg
krama
Krama uning
Ngoko uning
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

weruh.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti uning, makna uning, definisi uning, tegese uning, tegesipun uning

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.