untêl-untêlan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

untêl-untêlan
Lingga: (untêl)

  1. katon gêgulungan uwêl-uwêlan;
  2. ent padha ngumpul akèh bangêt uyêk-uyêkan
Kacocogna karo
  • muntêl.







Kata kunci/keywords: arti untêl-untêlan, makna untêl-untêlan, definisi untêl-untêlan, tegese untêl-untêlan, tegesipun untêl-untêlan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.