unta

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

unta Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦤ꧀ꦠ (nta)
krama/ngoko

  1. araning kéwan kalebu kéwan nggayemi (guluné dawa, mawa punuk ing gegeré).







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti unta, makna unta, definisi unta, tegese unta, tegesipun unta

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.