unta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

unta Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦤ꧀ (n) (ta)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan kalêbu kewan nggayêmi (gulune dawa, mawa punuk ing gêgêre).








Kata kunci/keywords: arti unta, makna unta, definisi unta, tegese unta, tegesipun unta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.