upa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

upa Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (pa)
Lingga: krama/ngoko

  1. las-lasaning sêga;








Kata kunci/keywords: arti upa, makna upa, definisi upa, tegese upa, tegesipun upa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.