upadrawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

upadrawa Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (pa)ꦢꦿ (dra) (wa)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) kasusahan, kasangsaran, wêwêlak;








Kata kunci/keywords: arti upadrawa, makna upadrawa, definisi upadrawa, tegese upadrawa, tegesipun upadrawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org