upala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

upala Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (pa) (la)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak watu.








Kata kunci/keywords: arti upala, makna upala, definisi upala, tegese upala, tegesipun upala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org