upsir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

upsir Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦥ꧀ (p)ꦱꦶ (si) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) araning pêpangkatan ing saradhadhu.








Kata kunci/keywords: arti upsir, makna upsir, definisi upsir, tegese upsir, tegesipun upsir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org