urang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

urang Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ra) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning kewan gêgêlitan kalêbu bangsaning yuyu;








Kata kunci/keywords: arti urang, makna urang, definisi urang, tegese urang, tegesipun urang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.