urang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

urang Aksara Jawa: ꦲꦸꦫꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan gêgêlitan kalêbu bangsaning yuyu;








Kata kunci/keywords: arti urang, makna urang, definisi urang, tegese urang, tegesipun urangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org