urmat

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

urmat Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (r) (ma)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (solah tingkah lsp) kang dianggo nglairake tandha pangaji-aji;







Kata kunci/keywords: arti urmat, makna urmat, definisi urmat, tegese urmat, tegesipun urmat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.