urna

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

urna Aksara Jawa: ꦲꦸꦂ (ur) (na)

  1. (Snk) (Kw) ak makutha, tulban.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti urna, makna urna, definisi urna, tegese urna, tegesipun urna

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.