urna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

urna Aksara Jawa: ꦲꦸꦂꦤ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak makutha, tulban.








Kata kunci/keywords: arti urna, makna urna, definisi urna, tegese urna, tegesipun urnaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org