urna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

urna Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (r) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak makutha, tulban.








Kata kunci/keywords: arti urna, makna urna, definisi urna, tegese urna, tegesipun urna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.