usan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

usan Aksara Jawa: ꦲꦸꦱꦤ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg lèrèn (ênggone nyambut-gawe);;
Kacocogna karo wisan.








Kata kunci/keywords: arti usan, makna usan, definisi usan, tegese usan, tegesipun usanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org