usik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

usik Aksara Jawa: ꦲꦸꦱꦶꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. watu dianggo nggosok jobin, piranti dianggo ngêlus;








Kata kunci/keywords: arti usik, makna usik, definisi usik, tegese usik, tegesipun usikBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org