usik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

usik Aksara Jawa: ꦲꦸꦱꦶꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. watu dianggo nggosok jobin, piranti dianggo ngêlus;








Kata kunci/keywords: arti usik, makna usik, definisi usik, tegese usik, tegesipun usikBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=usik&oldid=30419"