usna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

usna Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦱ꧀ (s) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak panas.







Kata kunci/keywords: arti usna, makna usna, definisi usna, tegese usna, tegesipun usna

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.