usna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

usna Aksara Jawa: ꦲꦸꦱ꧀ꦤ
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak panas.








Kata kunci/keywords: arti usna, makna usna, definisi usna, tegese usna, tegesipun usna Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org