usu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

usu Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦱꦸ (su)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak wusu (piranti ngrêsiki kapuk).








Kata kunci/keywords: arti usu, makna usu, definisi usu, tegese usu, tegesipun usu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.