usuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

usuk Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦱꦸ (su)ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. kayu (pring) iga-iganing payon.








Kata kunci/keywords: arti usuk, makna usuk, definisi usuk, tegese usuk, tegesipun usuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org