utang budi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

utang budi Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ta) (ng) (_)ꦧꦸ (bu)ꦢꦶ (di)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak utang kabêcikan (duwe wajib malês bêcik marga wis dibêciki).








Kata kunci/keywords: arti utang budi, makna utang budi, definisi utang budi, tegese utang budi, tegesipun utang budi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.