uthut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

uthut Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦛꦸ (thu)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. pc mêsthi bakal, upama uthut mênang








Kata kunci/keywords: arti uthut, makna uthut, definisi uthut, tegese uthut, tegesipun uthut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org