uwêd

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

uwêd krama/ngoko

  1. êngg bolah;
  2. tali kang dianggo ngubêngake gangsingan;
  3. ak tansah tumandang ing gawe, uthi;








Kata kunci/keywords: arti uwêd, makna uwêd, definisi uwêd, tegese uwêd, tegesipun uwêd
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.