Menyang kontèn

uwal

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

uwal Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (wa)ꦭ꧀ (l)
krama/ngoko

  1. pethal (ucul) saka;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti uwal, makna uwal, definisi uwal, tegese uwal, tegesipun uwal

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.