uwan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

uwan Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (wa)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. rambut kang wis putih;








Kata kunci/keywords: arti uwan, makna uwan, definisi uwan, tegese uwan, tegesipun uwan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org