uwas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

uwas Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (wa)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. samar, sumêlang;;
Kacocogna karo waswas.








Kata kunci/keywords: arti uwas, makna uwas, definisi uwas, tegese uwas, tegesipun uwas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.