uwos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

uwos Aksara Jawa: ꦲꦸꦮꦺꦴꦱ꧀
Lingga:

krama
Krama uwos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bêras;;

Kacocogna karo wos.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=uwos&oldid=30521"