uwos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

uwos Aksara Jawa: ꦲꦸꦮꦺꦴꦱ꧀
Lingga:

krama
Krama uwos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bêras;;

Kacocogna karo wos.








Kata kunci/keywords: arti uwos, makna uwos, definisi uwos, tegese uwos, tegesipun uwosBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org