uyup-uyup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

uyup-uyup Aksara Jawa: ꦲꦸ (u)ꦪꦸ (yu)ꦥ꧀ (p)ꦲꦸ (u)ꦪꦸ (yu)ꦥ꧀ (p)
Lingga: (uyup)
krama/ngoko

  1. jamu ombèn-ombène wong duwe anak (kanggo nyêgêrake banyu susu);








Kata kunci/keywords: arti uyup-uyup, makna uyup-uyup, definisi uyup-uyup, tegese uyup-uyup, tegesipun uyup-uyup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.