wêjani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wêjani Aksara Jawa: ꦮꦼ () (ja)ꦤꦶ (ni) krama/ngoko

  1. opah marang dhukun.








Kata kunci/keywords: arti wêjani, makna wêjani, definisi wêjani, tegese wêjani, tegesipun wêjani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.