wêrdu-angga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêrdu-angga Aksara Jawa: ꦮꦼ () (r)ꦢꦸ (du) (ha) (ng) (ga)

  1. (Kw) lintah.








Kata kunci/keywords: arti wêrdu-angga, makna wêrdu-angga, definisi wêrdu-angga, tegese wêrdu-angga, tegesipun wêrdu-angga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org