wêsiyasat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêsiyasat Aksara Jawa: ꦮꦼ ()ꦱꦶ (si) (ya) (sa)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) pêksa, kanthi pêksa;








Kata kunci/keywords: arti wêsiyasat, makna wêsiyasat, definisi wêsiyasat, tegese wêsiyasat, tegesipun wêsiyasat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org