wêtêh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wêtêh Aksara Jawa: ꦮꦼ ()ꦠꦼ () (h)

  1. (Kw) ak wutuh.








Kata kunci/keywords: arti wêtêh, makna wêtêh, definisi wêtêh, tegese wêtêh, tegesipun wêtêh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org