wadaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wadaka Aksara Jawa: (wa) (da) (ka)

  1. (Snk) (Kw) ak alangan, rêridhu, pituna;








Kata kunci/keywords: arti wadaka, makna wadaka, definisi wadaka, tegese wadaka, tegesipun wadaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.