wadung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wadung Aksara Jawa: (wa)ꦢꦸ (du) (ng) krama/ngoko

  1. bangsaning pêthèl gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti wadung, makna wadung, definisi wadung, tegese wadung, tegesipun wadung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.