wae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wae Aksara Jawa: (wa)ꦲꦺ (e)

  1. pc bae.








Kata kunci/keywords: arti wae, makna wae, definisi wae, tegese wae, tegesipun wae
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org