wae

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wae Aksara Jawa: ꦮꦲꦺ

  1. pc bae.








Kata kunci/keywords: arti wae, makna wae, definisi wae, tegese wae, tegesipun waeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org