waela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

waela Aksara Jawa: (wa)ꦲꦺ (e) (la)

  1. (Kw) ak wong wadon.








Kata kunci/keywords: arti waela, makna waela, definisi waela, tegese waela, tegesipun waela
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.