wage

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wage Aksara Jawa: (wa)ꦒꦺ (ge) krama/ngoko

  1. araning dina pasaran.







Kata kunci/keywords: arti wage, makna wage, definisi wage, tegese wage, tegesipun wage

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.