wage

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wage Aksara Jawa: ꦮꦒꦺ krama/ngoko

  1. araning dina pasaran.








Kata kunci/keywords: arti wage, makna wage, definisi wage, tegese wage, tegesipun wageBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org