wage

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wage Aksara Jawa: (wa)ꦒꦺ (ge) krama/ngoko

  1. araning dina pasaran.








Kata kunci/keywords: arti wage, makna wage, definisi wage, tegese wage, tegesipun wage
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.