wahya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wahya Aksara Jawa: (wa)ꦲꦾ (hya)

  1. (Snk) (Kw) wêtu, wêdhar, kêlair;







Kata kunci/keywords: arti wahya, makna wahya, definisi wahya, tegese wahya, tegesipun wahya

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.