wai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wai Aksara Jawa: (wa)ꦲꦶ (i)

  1. (Kw) ak banyu.







Kata kunci/keywords: arti wai, makna wai, definisi wai, tegese wai, tegesipun wai

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.