wai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wai Aksara Jawa: (wa)ꦲꦶ (i)

  1. (Kw) ak banyu.








Kata kunci/keywords: arti wai, makna wai, definisi wai, tegese wai, tegesipun wai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org