wai

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

wai Aksara Jawa: (wa)ꦲꦶ (i)

  1. (Kw) ak banyu.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti wai, makna wai, definisi wai, tegese wai, tegesipun wai

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.