wajan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

wajan Aksara Jawa: (wa) (ja)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. piranti panggorengan sing digawe waja (wêsi).







Kata kunci/keywords: arti wajan, makna wajan, definisi wajan, tegese wajan, tegesipun wajan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.