wajan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wajan Aksara Jawa: (wa) (ja)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. piranti panggorengan sing digawe waja (wêsi).








Kata kunci/keywords: arti wajan, makna wajan, definisi wajan, tegese wajan, tegesipun wajan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org