wakya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

wakya Aksara Jawa: (wa)ꦏꦾ (kya)

  1. (Snk) (Kw) ak gunêm, têmbung.








Kata kunci/keywords: arti wakya, makna wakya, definisi wakya, tegese wakya, tegesipun wakya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.