walan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

walan Aksara Jawa: (wa) (la)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. pawèwèh (panganan lsp) marang lurah tabon (lurah patuh);;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti walan, makna walan, definisi walan, tegese walan, tegesipun walan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.