walang-walang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

walang-walang Aksara Jawa: (wa) (la) (ng) (wa) (la) (ng)

  1. (Kw) mêlang-mêlang, sumêlang.








Kata kunci/keywords: arti walang-walang, makna walang-walang, definisi walang-walang, tegese walang-walang, tegesipun walang-walang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.