walirang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

walirang Aksara Jawa: (wa)ꦭꦶ (li) (ra) (ng) krama/ngoko

  1. wlirang, lirang.








Kata kunci/keywords: arti walirang, makna walirang, definisi walirang, tegese walirang, tegesipun walirang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org